Lataa Keikkamobiili-sovellus

Keikka­mobiilin käyttö kannattaa

Keikkamobiililla voit ilmoittaa esittämiäsi biisejä ja settilistoja. Palvelu on suunnattu musiikin esittäjille - bändeille, orkestereille ja artisteille. Myös ohjelmatoimistot voivat tehdä ilmoituksia.

Monet säveltäjät ja sanoittajat eivät esiinny itse lainkaan, joten elävän musiikin tapahtumista maksettavat korvaukset ovat tärkeää tuloa musiikin tekijöille. Ilmoitusten perusteella Teosto saa tietoa, kenen musiikkia on esitetty ja kenelle tekijänoikeuskorvauksia tulee kohdentaa. Esitysilmoitusten tekeminen on esiintyjille maksutonta.

Kirjautuminen Keikkamobiiliin onnistuu esiintyjän verkkopalvelutunnuksilla.

Miten voin ilmoittaa esityksiä?

1

Lataa palvelu

Palvelu toimii iPhone- ja Android-puhelimissa sekä tableteilla. Löydät palvelun AppStoresta ja Google Play –kaupasta nimellä Keikkamobiili.

2

Hanki tunnukset

Voit hankkia esiintyjien verkkopalvelutunnukset Teoston verkkoasioinnin sivulta. Samat tunnukset käyvät Keikkamobiiliin ja tietokoneella toimivaan verkkopalveluun.

Jos olet Teoston musiikintekijäasiakas, ole yhteydessä asiakas­palveluumme, niin saat käyttöoikeudet Keikkamobiiliin ja esiintyjien verkkopalveluun.

3

Tee ilmoitus

Esitysilmoituksessa kerrotaan:

  • keikan päivämäärä
  • keikkapaikka
  • keikan järjestäjä
  • esityksen tyyppi (keikka, konsertti, festari)
  • keikalla esitetyt kappaleet.

Vaivaton käyttää

"Esiintyminen on minulle luontaista ja nautin siitä. Keikkailu tuo myös noin kolmanneksen tuloistani. Esitysilmoitusten teossa Keikkamobiili on tosi kätevä!"

Jannika B

”Kun olet kerran tehnyt biisilistan, voit kopioida sen seuraavan tapahtuman pohjaksi. Ei tarvitse muuttaa kuin päivä ja järjestäjä, jos settilistassa ei ole muutoksia. Pam vaan ja se menee eteenpäin!”

Rainer Nygård, Diablo

”Esitysilmoituksen tekoon Keikkamobiililla menee vain hetki. Sovelluksen käytettävyys on parantunut uusien ominaisuuksien myötä”.

Aarne Hartelin, Finlanders

Miten käytän Keikka­mobiilia?

Keikkamobiililla voit ilmoittaa keikoilla ja konserteissa esittämäsi kappaleet heti keikan yhteydessä tien päällä. Ilmoituksen tekeminen on helppoa ja siihen menee aikaa vain muutama minuutti.

Twitter Facebook

JAA VIDEO

Kerro esitysilmoituksessa, mitä musiikkia olet esittänyt - sekä omat että muiden tekemät teokset.

Tee ilmoitus Keikkamobiililla, vaikket olisi musiikintekijä tai Teoston asiakas, esiinnytpä sitten bändissä, orkesterissa tai soolona. Teosto tilittää esitystietojen perusteella korvaukset teosten alkuperäisille tekijöille.

Korvaukset esitetyistä biiseistä ovat tapahtuman järjestäjän vastuulla, joten esittäjän ei tarvitse niitä maksaa. Keikkapaikat maksavat Teostolle lupamaksun musiikin esittämisestä.

Lue lisää esitysilmoituksista Teoston sivuilta